Οι Chvrches με νέο album τον Σεπτέμβριο

chvrches_everyopeneyeΤο 2013 ένα συγκρότημα από τη Σκωτία έκανε την ευχάριστη έκπληξη με ένα synth-pop album που αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον μας για το συγκεκριμένο μουσικό είδος. Το ντεμπούτο των Chvrches, “The Bones Of What You Believe”, ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες κυκλοφορίες εκείνης της χρονιάς και τους έφερε υποψήφιους σε διάφορα βραβεία, όπως τα Brit Awards και τα NME Awards, ενώ το single τους “The Mother We Share” κέρδισε το βραβείο του Popjustice, ως βρετανικό single της χρονιάς.

Όλο το 2014 απόλαυσαν την επιτυχία τους με live εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ και στη συνέχεια μπήκαν στο στούντιο για να ετοιμάσουν τον διάδοχό του. Όλα πια είναι έτοιμα για την κυκλοφορία του. Το νέο άλμπουμ των Chvrches θα λέγεται “Every Open Eye” και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου από την Universal.

Σύμφωνα με δηλώσεις των μελών της μπάντας, το νέο album θα είναι 20% διαφορετικό, μεγαλύτερο, καλύτερο και διευκρινίζουν ότι – σε αντίθεση με άλλες μπάντες που αλλάζουν τον ήχο τους μετά από ένα επιτυχημένο ντεμπούτο – δεν έχουν σκοπό να ξενίσουν το κοινό που τους λάτρεψε, αλλά ότι έχουν ετοιμάσει κάτι προσβάσιμο στους πολλούς. Το ελπίζουμε.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.chvrch.es.

Read also

1