Οι IAMX τον Μάρτιο στην Αθήνα

Ένα από τα πλέον εκκεντρικά, εμπνευσμένα και αινιγματικά μουσικά σχήματα της ηλεκτρονικής σκηνής έρχεται στο Piraeus Academy στις 21 Μαρτίου. Το σκοτεινό ηχητικό σύμπαν των IAMX θα συναντήσει όσους μύστες της μουσικής τους βρεθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Piraeus Academy. To μουσικό project του Chris Corner έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο του Metanoia Tour, που αποτέλεσε τον έκτο επίσημο δίσκο του συγκροτήματος.

«Οι IAMX είναι στην ουσία η δημόσια θεραπεία μου», έχει δηλώσει ο Chris Corner. Πολυπράγμων, βασικός συνθέτης, μουσικός, παραγωγός, ενορχηστρωτής, ερμηνευτής και video-artist, o Corner είναι μια από τις πιο αντισυμβατικές και ιδιαίτερες προσωπικότητες στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής. Χάρη σε αυτόν οι IAMX μετατράπηκαν από ένα μουσικό project σε ένα από τα πλέον εκκεντρικά, εμπνευσμένα και αινιγματικά μουσικά σχήματα της σκηνής. Από τον πρώτο δίσκο των IAMX “Kiss + Swallow”, έως και τον πιο πρόσφατο “Metanoia”, το συγκρότημα κυκλοφόρησε μια σειρά πολύ ποιοτικών ατμοσφαιρικών δίσκων τους οποίους απέδωσε μοναδικά επι σκηνής, με σκοτεινό, σχεδόν εφιαλτικό φόντο. «Βλέπω πως η μουσική με θρέφει και δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω αυτό. Εσύ φτιάχνεις την ευτυχία σου και πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα, δίνοντας βάση μόνο σε όσα μετράνε πραγματικά», τάδε έφη Chris Corner (περισσότερα για τους IAMX, εδώ).

Τα υπόλοιπα επί σκηνής την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Piraeus Academy. Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 15 ευρώ, ταμείο 17 ευρώ. Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.iamx.eu.

Read also

1