Τον Ιούνιο το νέο άλμπουμ των Radiohead σύμφωνα με συνεργάτη τους

Το νέο άλμπουμ των Radiohead θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και δεν θα έχει καμιά σχέση με οτιδήποτε έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, σύμφωνα με τον David Message, συνεργάτη στην εταιρεία management της μπάντας. Αυτό δήλωσε ο Message κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον πολυχώρο “The Wanstead Tap” του Λονδίνου χθες βράδυ.

Με ανακοίνωσή τους οι Radiohead, παίρνουν αποστάσεις από τις παραπάνω δηλώσεις του Message, αναφέροντας πως ο Message δεν είναι μάνατζερ της μπάντας, αλλά απλά ένας συνεργάτης χωρίς λειτουργικό ρόλο στην εταιρεία management των Radiohead και κατά συνέπεια οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν θα πρέπει να αποδοθούν στους εκπροσώπους τους ή να θεωρηθούν επίσημες. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν πως οι μάνατζέρ τους είναι ο Chris Hufford και ο Bryce Edge. Χαρακτηριστικό είναι πως η σχετική ανάρτηση στο Tweeter του “The Wanstead Tap” με τις δηλώσεις του Message έχει πλέον διαγραφεί.

Να θυμίσουμε εδώ ότι τον προηγούμενο μήνα, ο συνεργάτης των Radiohead Stanley Donwood δήλωσε ότι έχει ακούσει το νέο άλμπουμ, ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι είναι ένα έργο τέχνης (περισσότερα εδώ).

Επίσημη ιστοσελίδα: www.radiohead.com.

Read also

1