Νέο άλμπουμ και κομμάτι από την Bat For Lashes. Ακούστε το “In God’s House”

Bat For Lashes - The BrideΤον προηγούμενο μήνα η Natasha Khan ως Bat For Lashes, κοινοποίησε το κομμάτι “I Do”, συνοδευόμενο από ένα προσκλητηρίου γάμου (περισσότερα εδώ).

Τώρα, ήρθε ή ώρα και της νύφης… “The Bride” ονομάζεται το νέο άλμπουμ της Bat For Lashes, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου (δείτε το εξώφυλλο αριστερά). Μαζί με την ανακοίνωση, η Bat For Lashes κοινοποίησε άλλο ένα κομμάτι με τίτλο “In God’s House”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω καθώς και το πρώτο κεφάλαιο ενός συνοδευτικού κειμένου για το άλμπουμ.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, το άλμπουμ ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας, της οποίας ο αρραβωνιαστικός σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς πήγαινε στην εκκλησία για το γάμο τους. Η νύφη φεύγει και πηγαίνει μόνη της το ταξίδι του μέλιτος, με αποτέλεσμα ένα σκοτεινό διαλογισμό για την αγάπη, την απώλεια, τη θλίψη και τη γιορτή.

Η Bat For Lashes θα κάνει και μια σειρά από συναυλίες σε εκκλησίες, κατά τις οποίες προτρέπει όσους παρευρεθούν να φορούν επίσημο ένδυμα γάμου.

Bat For Lashes - The Bride - Chapter One

Επίσημη ιστοσελίδα: www.batforlashes.com.

Read also

1
1