Νέες κυκλοφορίες του David Bowie από το 2017

Ο David Bowie μπορεί να έφυγε, αλλά το έργο του θα είναι εδώ για πολλά χρόνια ακόμη. Και αυτό το εννοούμε, καθώς οι μουσικόφιλοι θα έχουν να περιμένουν πολλά τραγούδια David Bowie στο μέλλον.

Σύμφωνα με άρθρο του Newsweek (περισσότερα εδώ), ο Bowie ετοίμασε μια σειρά ανθολογιών για να κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια. Η πρώτη τέτοια κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το 2017. Το Newsweek προσθέτει ότι αυτοί οι δίσκοι έχουν χωριστεί σε περιόδους και δεν θα δημοσιευτούν απαραίτητα με χρονολογική σειρά. Επίσης, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αν θα περιέχουν μουσική που δεν έχει ακουστεί προηγουμένως. Προηγούμενες επανακυκλοφορίες του Bowie πάντως, πάντα είχαν νέα τραγούδια. Επίσης, ετοιμάζεται και μια κυκλοφορία με τη μουσική του Bowie στο έργο “Lazarus” με πρωταγωνιστή τον Michael C. Hall (Dexter).

Ο Bowie, τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου του, δούλευε πάνω σε νέο υλικό για ένα album και υπάρχουν τα πέντε πρώτα demo, τα οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Read also

1